My Site Title

Köpvillkor

Laster innhold, vennligst vent!

Alla bilder skall ses som illustrationer, det är ett hantverk och varje föremål tillverkas för hand var och en för sig. Det gör att alla föremål i Loveable serien är unika.
Allt material på vår hemsida är skyddat av upphovsrättslagen och får INTE användas,kopieras, eller publiceras utan vårt godkännande.

Följande nedan gäller Privatpersoner,  
Pris: I priserna ingår moms med 25 %

Leveranstid:
Normal leveranstid 2-3 v.
Vanligtvis sker våra leveranser med posten.
Vi tar inget ansvar för postens leveranstider
och/eller hantering.

Frakt:
Max 2 kg, 75kr inom Sverige.

Följande gäller för återförsäljare
Priserna är exkl moms ( åf prislista) kontakta Mita mita@loveabledesign.se
Faktura med betalningsvillkor på 10 dagar netto.
Frakt tillkommer enl DHL/Postens prislista
Normal leverans tid 2-3v

Vi tar inget ansvar för postens/DHLs leveranstider och/eller hantering av godset.
Vi har ett litet micro lager men i stort så tillverkas alla varor efter beställning. Om du beställer något som skall ges bort som present, kolla med oss först via mail eller telefon så att vi kan ge dig besked direkt om leverans tid.

Betalningsalternativ:
För privatperson sker betalning i förskott enkelt och säkert via bankgiro 508-2011 till Loveable Design eller med Swich 123 691 9369.

Avgifter:
Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras. För beställningar utanför EU tillkommer införselmoms och tullavgift för varje land gällande villkor.

Återbetalningar:
En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp.
Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Reklamation:
Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.
OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan, spar alla kvitton så att det inte blir onödiga missförstånd och problem.
Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan.
Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan.
En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten.
Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Sekretess och säkerhet personuppgifter:
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.
Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.